Wie is Daisy


Over mij

Profiel

Respect Liefdevol, geduldig en gedreven is een korte samenvatting van wat voor mij hoog in het vaandel staat.
Mensen omschrijven mij als een betrouwbare, zorgzame, en serieuze vrouw. Een enthousiast persoon die van aanpakken weet, leergierig en ondernemend is.
Ik ben flexibel en sterk in het maken van een goede planning. Ik heb een groot empathisch vermogen. Ik ben sterk in methodisch en resultaat gericht werken samen werken we naar een door ons opgesteld haalbaar doel.

Algemene beschrijving

Ik ben Daisy Druijven-de Jong geboren in 1986 te Alkmaar en sinds 2005 werkzaam in de thuiszorg en dementie zorg. Inmiddels alweer 8 jaar gelukkig getrouwd en woon ik samen met mijn echtgenoot en ons dochtertje van 10 maanden in het prachtige Heiloo.
Mijn hobby’s zijn Voetbal, Wandelen, ik geniet van de natuur en dieren, een fijne strandwandeling of lekker een kopje koffie drinken op een terrasje vind ik ook ontspannend. Ik kook graag en bezoek regelmatig een theater.

Door mijn jonge leeftijd en ruime kennis in de zorg maak ik makkelijk contact.
Tijdens mijn loopbaan in de thuiszorg heb ik veel kennis opgedaan. Ik zie waar de behoefte ligt en voel de cliënten goed aan. Ik heb snel een vertrouwensband met een client hier hecht ik zelf ook veel waarde aan. Ik vind het belangrijk dat er een goede klik is tussen de zorgverlener en de zorgvrager.
Ik wil mij voornamelijk gaan richten op de ouderenzorg in de thuis situatie. Dat is waar mijn hart ligt.
Als verzorgende heb ik ervaring met verschillende doel groepen:
Somatische ouderenzorg, Psychogeriatrische ouderenzorg, Psychiatrische ouderenzorg, Palliatieve zorg.

Tijdens mijn thuiszorg werkzaamheden ben ik altijd actief bezig geweest met de communicatie over en weer, samen iets ondernemen, maar vooral ook om samen voorwaarden te scheppen om dit mogelijk te maken is mij op het lijf geschreven.
Zorg op maat dat is waar het bij mij om gaat. U krijgt bij mij de aandacht die u verdiend. Iedereen is uniek en heeft eigen behoeften en wensen. Samen met u en of familielid kijken we naar de zorgvraag. Wat is er nodig om uw behoeftes te vervullen? Samen koken, een ziekenhuis bezoek, of een spelletje, een dagje weg misschien uw familielid opzoeken, of een uitgebreide douchebeurt met krulspelden zetten alles is bij mij bespreekbaar.

Als verzorgende is bij mij veel mogelijk ik hoop u graag te ontmoeten.

Deez Zorg aandacht voor u.

Waarom Deez Zorg?

Uitstekende referenties

Zorg met respect en aandacht

In uw eigen vertrouwde omgeving

In bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag)

    Lid van branchevereniging VN&V

Ingeschreven bij SOLO Partners (Klachten commissie)

In bezit van een AGB-Code

In bezit van KIWA Keurmerk

Lid van per saldo

Deez zorg Hoofdvestiging KvK 73433853 Vestigingsnr. 000041471466